Over GO!

Dit ben ik, Margo

Over GO! Beauty & Health

Ik ben Margo, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en orthomoleculair voedingsadviseur!

Wanneer ik mijzelf omschrijf kan ik wel stellen dat ik een ondernemend type ben met hart voor de zaak en altijd bezig mijzelf verder te ontwikkelen en te verbeteren. Daarom heb ik de stap gezet om mijn droom waar te maken met een eigen schoonheidssalon gericht op huidverbetering.

3 jaar geleden ben ik begonnen in een kamertje op de boven verdieping van ons huis. Maar dit bleek al snel te klein voor mijn grootse plannen. Na een flinke verbouwing is mijn salon vanaf 2020 verplaatst naar onze schuur. Waarin we twee prachtige ruimtes hebben kunnen creëren en de salon kan doorgroeien!

Margo

Mijn visie is huidverbetering voor iedereen door middel van 3 pillars namelijk verzorging, ontspanning en voeding. Ik geloof er namelijk in dat hoe beter we ons zelf ook van binnen verzorgen, hoe gezonder, sterker & stralender onze huid wordt.

Daarnaast hou ik van een natuurlijke, manuele manier van werken om de huid zelf aan te zetten tot huidverbetering, huidverjonging of huidvernieuwing!

De dynamische beauty branche, de wereld van gezondheid, de afwisseling in mijn aanbod van prachtige behandelingen en het contact met klanten maken mijn werk elke dag weer tot een succes.

Vol passie beoefen ik mijn vak en ik hou ervan om iedereen een beetje mooier te maken, te laten ontspannen of een goed persoonlijk advies te geven.

Zie ik jou ook snel bij GO?
Liefs MarGO!

 

Mijn salon GO! Beauty & Health bevindt zich in Almkerk een prachtig dorp wat onderdeel is van gemeente Altena. De centrale ligging tussen Nieuwendijk, Sleeuwijk, Woudrichem en Werkendam zorgt ervoor dat de salon makkelijk bereikbaar is.

Een kijkje in mijn salon!

In mijn salon staat warmte, gezelligheid en ontspanning centraal.
Een heerlijk plekje om echt even helemaal tot rust te komen!

Wilt u mijn salon in het echt bewonderen! Maak dan snel een afspraak.

 

Kijkje in salon

   Openingstijden:​​​​​​

- Maandag       09.00 tot 22.00 uur
- Dinsdag         09.00 tot 22.00 uur
- Woensdag            gesloten          
- Donderdag    09.00 tot 22.00 uur
- Vrijdag           09.00 tot 17.00 uur
- Zaterdag        09.00 tot 13.00 uur
- Zondag                  gesloten