Soapstar

geurkaars soapstar

Het onstaan van Soapstar!

Natuurlijke producten voor lichaam, geest en thuis. Goed voor de gevoelige huid, gemaakt voor iedereen.

Wij creëren onze producten met alleen de beste en meest duurzame elementen uit de natuur. Alle huid- en selfcare producten zijn natuurlijk, worden in Nederland gemaakt en komen in vier hemelse geuren.

"Meer dan 7 jaar geleden begon ik met het ontwikkelen van SOAPSTAR toen mijn beste vriendin plotseling allergisch werd voor synthetische toevoegingen in huidverzorgingsproducten.
Producten die beloofden goed voor haar te zijn, maakten haar ziek. 

Bij SOAPSTAR draait het om goed voor onszelf, onze geliefden en onze omgeving te zorgen; integriteit is de kernwaarde die ons merk drijft. We streven ernaar onze organisatie en producten puur en transparant te houden. SOAPSTAR is er niet alleen voor mensen die het dichtst bij ons staan. We zijn er voor iedereen. 

bodyproducten soapstar

Natuurlijke ingrediënten

Ken je die diepe, krachtige visualisaties van hoe je het beter wil doen terwijl je onder de douche staat? Wíj willen het beter doen door hoogwaardige huidverzorgings- en lifestyleproducten aan te bieden met een ingrediëntenlijst zonder onnodige toevoegingen. 

We maken alle SOAPSTAR producten met natuurlijke ingrediënten. Onze huidverzorgingslijn bevat bijvoorbeeld inuline, natuurlijke parfum en kwalitatieve oliën en is vrij van palmolie of andere onnodige synthetische toevoegingen. Onze lifestyle producten zijn even zo natuurlijk. 

bodyolie soapstar

Hemelse geuren

Specifieke geuren kunnen verschillende emoties oproepen en ons terugbrengen naar een bepaalde herinnering of gebeurtenis. 

Onze producten zijn verkrijgbaar in vier geuren, elk vernoemd naar een ster in het universum die perfect past bij de gebruikte elementen. 
- Antares, combineert het frisse bergamot en de houtachtige scherpte van de jeneverbes. Deze geur is vernoemd naar de ster die als helder hart aan de hemel staat in het sterrenbeeld Schorpioen. 
- Cybele, de moeder van alle goden, en onze gelijknamige geur verenigt de uitgesproken aroma’s van sinaasappel, gember en accenten van lavendel voor een uitgesproken geur.  
- Gaia, de derde geur draagt de naam van Moeder Aarde. Het aardse, houtachtige aroma van oudh en patchouli geeft energie en brengt je geest tot rust.  
- Aglaea, met vanille en sandelhout, houden je vast en nemen je mee deze diepe, zoete aroma’s zijn van onze laatste hemelse geur familie.