Dr.Murad

Dr.Murad

Wie is Dr. Howard Murad?

Dr. Murad is een dermatoloog, apotheker en tevens houder van 19 dermatologische patenten. In zijn loopbaan als dermatoloog behandelde hij meer dan 50.000 patiënten.Tijdens zijn onderzoek naar processen in het lichaam en het kwetsbaarder worden voor ziektes en veroudering, ontdekte Dr. Murad een overeenkomst namelijk het verlies van de cellulaire kracht. Van hieruit heeft hij zijn Inclusive Health programma ontwikkeld om de huidcellen te beschermen en om nieuwe, sterke cellen te bouwen. Op deze manier kunnen we huidveroudering en huidproblemen aanpakken.

Het inclusive Health® systeem en is een totale ervaring waarin aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Daarnaast bevat de methode een aanvullend advies voor lifestyle en voeding en ondergaat u specifieke massagetechnieken die stress reduceren.

Dr. Murad Inclusive Health programma voor een jongere en gezondere versie van jezelf!

Cellular water

Een cel die beschadigd is door veroudering, vrije radicalen, stress en ontstekingen gaat "lekken" waardoor het vocht in de cellen verloren gaat. Hierdoor ontstaan huidproblemen en vroegtijdige veroudering. Met de producten van Dr.Murad gaan we de cellen weer gezond en sterk maken waardoor ze geen vocht meer verliezen. Hiernaast werkt Dr.Murad met de inclusive health filosofie want een gezonde levensstijl is zeker van belang. Genoeg "vocht eten" door het eten van groente en fruit. Op deze manier kun je huidveroudering en huidproblemen aanpakken en ontstaat er een jongere en gezondere versie van jezelf.

Het Dr.Murad's recept

inclusive health

Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen.
Zijn onderzoek toonde drie basis thema’s voor een gezonde huid:

  • Hydratoren: Deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.
  • Ontstekingsremmers: Deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.
  • Antioxidanten: Hierdoor is Dr. Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen cel beschadiging aan te bieden.

Een combinatie van deze drie soorten ingrediënten, hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten is nu wereldwijd bekend als het Murad Recept en komt voor in ieder Dr.Murad product.

Bij GO! Beauty & Health werken we op diverse huidbehoeften zoals anti-aging, anti-stress, acne, enz. Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, huidbehoefte, budget en resultaatgerichtheid. Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de behandelingen, variëren de prijzen.

Klik op de onderstaande knop voor de officiële webshop van Dr.Murad.

Webshop Dr. Murad