RevitaLash

Het verhaal van revitalash...

RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum voor zijn vrouw Gayle, die aan het herstellen was van borstkanker. De intensieve en heftige chemotherapiebehandelingen hadden haar wimpers beschadigd. Ze zagen er dun, breekbaar en ielig uit.
Dokter Brinkenhoff nam een besluit: hij wilde een formule ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer vol, gezond en sterk uit te laten zien.

wimperserum

Samen met andere cosmetische wetenschappers ontwikkelde dokter Brinkenhoff een serum dat de wimpers daadwerkelijk verbeterde.
En hij noemde dit product: RevitaLash.

haar verzorging

Een product voor haar, wimpers, wenkbrauwen en meer...

De wimpers van Gayle herstelden niet alleen maar werden mooier dan daarvoor. En het klinkt misschien oppervlakkig, maar hierdoor voelde zij zich ook mooier en dat hielp mee in een moeilijke periode van haar leven.
Het verhaal begon dus met slechts één product – het oorspronkelijke serum voor het conditioneren van de wimpers – maar heeft daarna geleid tot meerdere producten gericht op het verbeteren en gezond maken van haar: wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar.

Winnaar van verschillende prijzen!

'NEW BEAUTY 2019 AWARD WINNAAR: HALL OF FAME PRODUCTEN'

Op nummer 1 staat de RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner van de 128 beste beauty producten in de wereld.

'WINNAAR 7 KEER OP EEN RIJ!'

Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner heeft deze titel voor de zevende keer gewonnen - en dat heeft niets met geluk te maken. De krachtige peptiden versterken de wenkbrauwen echt.