Lifestyle

Een mooie huid is meer dan alleen verzorging,

een mooie huid is een lifestyle!

go for it

BEWEGEN

Bewegen is belangrijk voor de gezondheid, maar zeker ook voor een gezonde huid. Door beweging is er een betere toevoer van zuurstof en voeding naar de huidcellen en gaat de huid van nature stralen. In het Murad Healthy Skin Plan adviseren wij daarom om minimaal 30 minuten per dag te bewegen!

magic

ACTIVITEITEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Het dagelijks leven vervalt vaak in de hectiek van werk en verplichtingen. Hoe drukker men wordt, hoe minder tijd men neemt om activiteiten te ondernemen waar we energie van krijgen. Het gevoel van stress neemt daardoor toe. Stress heeft een zeer negatieve invloed op de gezondheid en de huid. Daarom adviseren wij in het Murad Healthy Skin Plan om minimaal 1 keer per dag iets te doen waar je energie van krijgt.

healthy skin

SLAPEN

Als wij slapen herstelt het lichaam en de huid. Een schoonheidsslaapje is geen fabeltje. Toch heeft volgens het AD maar liefst 60% van de Nederlanders slaap problemen. Voor sommige mensen is het verstandig om naar een dokter te gaan, maar het overgrote deel heeft al veel baat wat tips die we graag delen. 

stress

OMGAAN MET STRESS

We leren steeds meer wat stress doet met ons lichaam en onze huid. Het put ons energie systeem uit. We raken vermoeid en we worden sneller ziek. Voor de huid is stress vaak de bron van vroegtijdige veroudering en huidproblemen. Toch kunnen we stress niet vermijden dus moeten we manieren vinden om er beter mee om te gaan. Vraag naar de tips!

live longer

WERK EN RUST BALANS

We werken allemaal hard en daar is helemaal niets mis mee. Voor sommige mensen betekend het echter dat het balans tussen werk en rust verdwenen is. Stress stijgt hierdoor in het lichaam en dat leid tot ernstige gezondheidsklachten en ook tot een verslechtering van de huid conditie. Erg belangrijk dus om een goede kijk te nemen op het balans tussen werk en rust.

Good day

POSITIEF DENKEN

Positief denken! We willen vaak wel positief zijn, maar zijn we dat ook? Door de dagelijkse drukte en een overlading aan stressfactoren zitten er bij veel mensen meer negatieve gedachten dan positieve gedachten in het hoofd. Meer positief denken leidt tot minder stress en daarmee ook tot een stralende.