Detox & Supplementen

detox van laviesage

Detoxen bij GO

Het begin van een nieuwe Healthy Lifestyle.
Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid met het 11-daags body & mind reset programma
‘Cleanse & Revitalise’ van Laviesage.

Een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten.

laviesage detox

Herboren in slechts 11 dagen.
Laviesage Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.

Greens vitakruid

Vitakruid
Voedings supplementen

Vitakruid is ontstaan uit de behoefte om een brug te slaan tussen de moderne orthomoleculaire wetenschap en de eeuwenoude kennis uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. De orthomoleculaire wetenschap beschikt namelijk over enorme kennis wat betreft vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. 

ORTHOMOLECULAIRE...

In 2019 heb ik mijn diploma orthomoleculaire voedingsadviseur behaald. Een hele mond vol voor het adviseren van gezonde voeding met als doel een fit en gezond lijf krijgen/behouden.

Vrij van kwaaltjes, pijntjes en overgewicht!