Wimpers & Wenkbrauwen

wenkbrauwen epileren

 

BROW model

Compleet verzorgde wenkbrauw behandeling. Hierbij wordt de wenkbrauw gemeten, in model gebracht met wax en/of een pincet en een verzorging aangebracht!

 Brow Model
€ 13,00/15min.

 

wenkbrauwen verven

 

BROW TINT

Compleet verzorgde wenkbrauw behandeling. Hierbij wordt de wenkbrauw gemeten, in model gebracht met wax en/of een pincet, geverfd en een verzorging aangebracht!

 Brow Lift 
€ 24,00/20min.

Brow Henna

Bij henna brows worden niet alleen je wenkbrauw haren maar ook je huid mee gekleurd. Waardoor je meteen een vollere look ervaart. Ideaal voor mensen die weinig, grijze of lichte wenkbrauw haren hebben, dagelijks hun wenkbrauwen bijtekenen of permanente make-up overwegen. Henna kleuring blijft 2/3 weken op je huid en 6/7 weken op de haartjes aanwezig.

- Wenkbrauwen wassen + scrubben
- Wenkbrauw kleur + model bepalen
- Wenkbrauwen epileren
- Henna kleuring aanbrengen
- Henna kleur afhalen

 Brow Henna 
€ 35,00/45min.

BROW lift

Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Doordat er met de eigen wenkbrauw haartjes wordt gewerkt is deze behandeling voornamelijk geschikt wanneer je gekrulde, warrige, naar beneden wijzende wenkbrauw haren hebt.  De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauw haren hebt.

De Brow Lift behandeling is een complete behandeling, inclusief verven & shapen (waxen, tweezen en stylen) van de wenkbrauwen.

(LET OP BROWLIFTING IS ALLEEN OVERDAG TE BOEKEN!)

Elleebana Brow Lift 
€ 65,00/60min.
(inclusief verven & waxen)

 

Je kunt ook een Brow & Lash Lift COMBI boeken!
€ 100,00/90min.

refectocil wimper en wenkbrauw verf

 

Lash TINT

Wimperbehandeling waarbij de wimpers worden geverfd en na verzorgd. Bij GO! Beauty & Health werken we met de verf van Refectocil.

Lash Tint 
€ 13,00/15min.

Je kunt ook een Brow & Lash Tint COMBI boeken!
€ 30,00/30min.

 

Lash lifT 

Elleebana One Shot Lash Lift is de hotste trend in de wimperindustrie van dit moment.

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven (tot wel 6 weken)! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/ kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

elleebaana lashlift

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers!
De unieke vegan formule zorgt ook voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. Ik maak gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

(LET OP WIMPERLIFTING IS ALLEEN OVERDAG TE BOEKEN!)

Elleebana Lash Lift
€ 55,00/60min.
(inclusief verven)